Aprendre a esquiar des de casa

“Ski Time” va nàixer com un blog dins la pàgina de “Nevasport.com” un lloc a la xarxa per tots els amants de l’esquí i la neu. Aquest espai web el vaig crear ja fa 5 anys, l’any 2010, mentre feia de professor d’esquí a l’Escola d’Esquí Gran Pallars.

En un principi, al garatge de casa de La Pobla de Segur, vaig  començar reparant els esquís dels companys del curs de Tècnic Esportiu de l’Esquí Alpí. Una vegada em vaig veure involucrat en la tasca, vaig decidir augmentar la xarxa, reparant el material als membres del Club d’Esquí de La Pobla de Segur.

Ja a prop d’acabar-se l’hivern, per seguir formant-me vaig viatjar a Irlanda i Malta, on els estalvis i aprendre anglès, van servir per poder anar invertint en material de reparació, càmera i altre material de neu, per l’hivern següent.

Amb el temps, les col·laboracions amb revistes i planes web de neu han ajudat a expandir Ski Time entre els amants i seguidors de l’esquí. Fa ja gairebé dos anys, l’any 2013, que vàrem crear els primers vídeos tutorials per fer la prova pilot. Els vídeos van funcionar bé i es va donar el següent pas, avançar cap a una pàgina web dedicada a la formació i promoció de l’esquí alpí. Aquest any, s’ha dut a terme, la prova pilot amb el model innovador de formació online, en el qual no s’ha facturat.

Actualment Ski Time és una realitat, es formen alumnes d’arreu de Catalunya i de l’Estat amb les eines online. Tenim 90 usuaris registrats al curs d’esquí alpí. Dins aquests compto amb els meus alumnes de tecnificació del Club d’Esquí de La Pobla de Segur, que han utilitzat durant tot l’hivern el campus virtual per fer un seguiment més exhaustiu del seu aprenentatge. La disponibilitat de material de tècnica, competició, seguretat juntament amb material visual i gravacions de la seva evolució, els ha ajudat a millorar significativament.

Així doncs, aquesta temporada em trobo millorant els cursos online, gràcies al feedback dels usuaris, on demanen més material sobre tècnica i seguretat a la neu.

Gerard Rosell

CEO de Ski Time

0 comentarios

Dejar un comentario

¿Quieres unirte a la conversación?
Siéntete libre de contribuir

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *