Vídeo | Com començar un moviment?

Com comencen realment els moviments? Derek Rivers, explica en 3 minuts com s’inicia un moviment. Un vídeo amb imatges sorprenents.

Els moviments sempre tenen un líder, algú que es desmarca per sobre de la resta per tractar de canviar les coses. Però…. qui és té més importància en un moviment? El que el comença o el primer que el segueix?

L’exemple és un clar “early adopter”

Quan ja tens un prototip, un producte mínim viable (MPV) pots dirigir-te als clients, ensenyar-ho i dir: “Us agrada? Només costa 25 euros i serveix per això i lo altre.”Pero sempre hi ha un primer client. Un client que si queda satisfet, altres el seguiran fins arribar a conseguir una masa suficient perquè el projecte sigui rentable. A aquest primer client, l’anomenem “Early Adopter”, els priemrs que adopten el teu servei o producte.

En aquest vídeo veureu un exemple clar d’aquest “early adopter”, el seu estil no sembla anticipar un gran nombre de seguidors. Així que millor veieu el vídeo. aguanteu fins el final!

Com crear un moviment… en uns senzills pasos:

Derek Rivers va ser el fundador de CD Baby, una plataforma online de venta de CDs per músics independents. Va arribar a ser el major venedor de música independent a la xarxa, amb més de 100 $ milions en ventes i mes de 150.000 clients.

0 comentarios

Dejar un comentario

¿Quieres unirte a la conversación?
Siéntete libre de contribuir

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *