Sigues protagonista del Biz-Barcelona!

Participa en l’espai que la Xarxa d’Emprenedoria Universitària disposarà en el Saló BIZ-Barcelona, que tindrà lloc l’1 i 2 de Juliol del 2015, a la Fira de Montjuïc, d’una activitat d’interès per emprenedors.

L’activitat organitzada per la Xarxa d’Emprenedoria Universitària es durà a terme el dia 1 de juliol, primer dia del saló, de 16:00h a 18:00h de la tarda. L’acte tindrà una durada de 2 hores i estarà formada per:

 • Pitch Elevators: 45 minuts per a projectes d’emprenedoria de la xarxa. Els emprenedors tindran màxim 1 minut per presentar el seu projecte sense suport audiovisual ni Power Point
 • Taula Rodona: 45 minuts amb ponents de la XEU.
 • Debat amb preguntes: 30 minuts de debat sobre els temes tractats.

 Tots aquells interessats, podeu participar en pitch. Els requisits són els següents:

Supòsit principal de l’ELEVATOR PITCH: L’emprenedor es troba un possible inversor (o soci o gestor d’una incubadora d’empreses o possible client o usuari) a l’entrada d’un ascensor (o la parada  del bus o del metro) i té 1 minut per explicar-li els avantatges del seu projecte. L’objectiu del PITCH és aconseguir quedar per un altre dia on li explicarem el projecte més detalladament.

No es preveu suport audiovisual (ni power point, ni prezi ni vídeos de suport) Sí que es permet una sola diapositiva com a màxim amb una imatge o logotip de fons amb les dades de contacte que l’emprenedor portarà el dia del BIZ Barcelona).

Què cal fer per participar?

 • Pel que fa a la UB:
  • Els nostres 5 projectes poden sorgir de qualsevol dels àmbits i les entitats amb qui col·labora del BIE i siguin de projectes relacionats amb la UB en qualsevol estadi del projecte (empresa constituïda, projecte sense clients, projecte incubat en fase de prototip, etc.) No s’exclouran idees emprenedores pel seu grau de maduresa, tot i que aquesta es tindrà en compte a l’hora de seleccionar els 5 millors projectes.
  • El requisit per poder ser seleccionat per exposar el seu projecte al BIZ Barcelona és que ens enviïn per mitjà de correu electrònic, l’enllaç a un vídeo penjat a internet de 60 segons de durada en què s’expliqui breument el model de negoci i s’intenti captar l’atenció de l’interlocutor. El vídeo serà un monòleg de una o més persones mirant a la càmera i haurà d’estar emmarcat en el supòsit inicial, per tant no podrà tenir talls, ni imatges afegides, ni serà una veu en off amb la visualització d’un vídeo o d’un Power Point.

El termini màxim per poder-nos enviar el vídeo al correu electrònic de la UB emprenedoria@ub.edu divendres 19 de juny a les 23:59h. Tingueu en compte que únicament podreu enviar un vídeo per projecte i màxim un vídeo per participant.

Per a la selecció es tindrà en compte les següents variables:

 • Originalitat de la idea de negoci
 • L’eficàcia i claredat de l’exposició
 • Creativitat a l’hora de captar l’interès de l’interlocutor
 • Maduresa i estat del projecte

Els 5 projectes escollits tindran l’oportunitat d’exposar en directe el seu ELEVATOR PITCH, en la sessió conjunta de la XEU en el marc del BIZ Barcelona el dia 1 de juliol a les 16:00h de la tarda en un espai encara per concretar.

Tant la propietat intel·lectual dels vídeos com del contingut dels projectes pertanyen als seus autors, però cedeixen al BIE, a la XEU i a BIZ Barcelona, l’explotació en concret per a aquest saló d’aquestes imatges i d’aquelles que es puguin derivar de la seva participació directa en l’acte. 

1 comentario

Trackbacks y pingbacks

 1. […] Article: Sigues protagonista del Biz Barcelona! […]

Dejar un comentario

¿Quieres unirte a la conversación?
Siéntete libre de contribuir

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *