Solucions per pimes i emprenedors a Barcelona!

Barcelona acull per quarta vegada el Saló del Biz-Barcelona. Els dies 1 i 2 de juliol, la Fira de Montjuïc esdevindrà el lloc ideal per emprenedors i petits empresaris en recerca de solucions.

El saló sorgeix, de l’evolució del dia de l’emprenedor i es consolida com a referència a Catalunya. Aquest any torna a dividir-se en 4 àrees específiques per donar respostes i solucions a mida per tots els assistents.

Pels emprenedors que vulguin materialitzar la seva idea el seu lloc és el biz emprèn. Ampliar la seva visió, troba les eines, l’assessorament i el finançament necessari per al seu projecte. Basat en tres pilars, el racó dels emprenedors ofereix visió, passió i execució en el seu programa.

Però no només els emprenedors en fases inicials tenen el seu espai, sinó que també els petits empresaris poden trobar solucions a mida. Gestió empresarial, eines de finançament, e-solutions, exportació i noves tendències per consolidar la teva empresa en el biz pimes.

L’àrea de serveis transversals per pimes i emprenedors, el biz global, proporciona l’espai ideal de trobada amb  sessions de networking i conferències que apropen l’emprenedoria i el món de l’empresa.

biz 2

Per altre banda, el Biz community són més de 150 empreses i institucions que participen activament en el bizbarcelona. Totes tenen un objectiu comú: posar a l’abast de pimes, autònoms i emprenedors les eines neessàries per impulsar i accelerar els seus negocis i projectes.

El dia 1, la Xarxa d’Emprenedoria Universitària, tindrà presència de 16:00h a 18:00h de la tarda. Durant l’acte es durà a terme un ELEVATOR PITCH amb la presentacions de 35 emprenedors de les universitats de Catalunya. Posteriorment es celebrarà una taula rodona i finalment un debat l’estat de l’emprenedoria i del seu ecosistema.

Ja des del 4 de juny, estan disponibles les acreditacions per assistir-hi. El Biz permet participar com a visitant, expositor o patrocinador, escollint la millor opció pels teus interessos. S’espera per aquesta edició més de 12.000 persones, superant els 12.320 visitants de l’edició de 2014. Altres xifres que Biz Barcelona pretén incrementar són el nombre d’expositors, 100 al 2014, els 3.130 participants de les activitats i superar els 1.780 contactes del mercat de finançament.

1 comentario

Trackbacks y pingbacks

  1. […] Article | Potser també t’interessa: Biz Barcelona, Solucions per pimes i emprenedors.  […]

Dejar un comentario

¿Quieres unirte a la conversación?
Siéntete libre de contribuir

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *