Vídeo | Com inspiren els grans liders?

“How great leaders inspire action” es va convertir en la tercera xerrada del TED més vista. Al 2009 Simon Sinek va exposar el seu concepte “El cercle d’or” al TED i 5 anys després, més de 18 milions de persones ho han vist.

Simon Sinek és un escriptor i motivador anglès conegut pel seu concepte “El cercle daurat”, exposat en aquest vídeo. Sinek presenta el seu model pel lideratge inspirador a partir del seu cercle d’or i la pregunta: “Per què?”. El vídeo ens descobreix amb els seus exemples que van fer personatges tan importants com Martin Luther King o els germans Wright, els primers homes a volar, i perquè Apple és el que és avui en dia.

Aquí us deixem el vídeo, pots veure’l amb subtítols en català o castellà.

0 comentarios

Dejar un comentario

¿Quieres unirte a la conversación?
Siéntete libre de contribuir

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *