BIZBarcelona I EL REPTE DE SABER COMUNICAR

En el marc del #BizBarcelona, el passat dia 1 de juliol la Xarxa d’Emprenedoria Universitària (XEU) i amb la col·laboració del Barcelona Institut d’Emprenedoria va organitzar el primer concurs d’Elevators Pitch anomenat el repte de saber comunicar les iniciatives emprenedores.

CI1r_JPWIAAq5Wv

L’acte va ser inaugurat i obert per Jordi Garcia Serra, coordinador executiu del Barcelona Institut d’Emprenedoria on va remarcar la importància i el paper dels joves emprenedors. Tot seguit, Pep Orellana Gavaldà, coordinador del YUZZ UB, va ser el conductor de l’acte. Es van presentar un total de 20 projectes emprenedors de joves universitaris d’arreu de Catalunya. Hi va haver representats de les diferents universitats catalanes que integren la XEU: la UB, la UPF, la UAB, la UPC, la UVIC, la UDG i la UDL.

Durant un minut els joves havien de presentar els diferents projectes i captar l’interès i l’atenció del públic. L’acte es va separar per blocs de 4 pitchs i cada bloc fou comentat pels membres del jurat. El jurat el van integrar Joan Sansaloni, gerent del programa d’innovació d’Acció, Xavier Sancliment, director i fundador de Peakway i Keperer i Jo
rdi Safont, director d’inversions de Lánzame.

Un cop es va arribar al final i es van presentar la totalitat dels projectes el Dr. Xavier Testar, vicedirector del Barcelona Institut d’Emprenedoria  va concloure l’esdeveniment donant pas a l’entrega del guardó com a guanyador del 1r Elevator Pitch de la XEU al projecte WashRocks exposat per Elisabeth Mas i provinent de la UPF.

A continuació, es va acabar la jornada amb un networking per part dels assistents i participants.

CI17aguWoAAp85r

Com a prèvia al “Concurs d’Elevator Pitch”, la XEU en col·laboració amb el BIE va organitzar una Taula Rodona amb algunes de les Universitats que en formen part. (Sussana Domigo, de la Universitat Pompeu Fabra, Rudi de Castro de la Universitat de Girona Juan Carlos Morales, de la Universitat Politècnica de Catalunya i Pere Segarra, de la Universitat Rovira i Virgili). Moderada per Aïda Bravo, representant la Càtedra d’Emprenedoria de la UB, els diferents ponents van exposar que hi ha i que es fa pels emprenedors a les seves institucions educatives.

Per rematar el Saló del BIZ, el segon dia, a càrrec de Xavier Testar, vicedirector del BIE, es va organitzar una Taula Rodona titulada “Emprendre des de la ciència i la tecnologia”. Amb la col·laboració de l’ “Asociación Española de Emprendedores Científicos” i les ponències de Maribel Trillas de BioControl, Sergi Figueres de WorldCoo, Sergio Guillen de TSB Tecnologias i Teresa Valdes-Sanchez, BemyGene

Enhorabona a tothom i especialment als joves emprenedors per demostrar tanta passió!!!!

Endavant!!!

0 comentarios

Dejar un comentario

¿Quieres unirte a la conversación?
Siéntete libre de contribuir

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *