Yuzz UB 2016

Comencen les inscripcions per a la nova edició del programa YUZZ “Joves amb idees” que coordina el CISE amb el mecenatge de Banc Santander i el suport local de la Universitat de Barcelona.

YUZZ ofereix formació, suport i assessorament a 20 joves de Barcelona i voltants, a més de viatges a Silicon Valley per als millors emprenedors de cada centre d’Espanya i finançament per als tres projectes guanyadors.

El Centre Internacional Santander Emprendimiento (CISE) ha anunciat el llançament de la VII edició del Programa YUZZ “Joves amb Idees” per a l’impuls del talent jove i la generació d’idees innovadores. La convocatòria per participar al programa romandrà oberta fins al 30 de novembre i les persones interessades podran presentar la seva candidatura a través del formulari disponible en www.yuzz.org.

Els 20 seleccionats de la UB s’incorporaran al programa i podran beneficiar-se de l’accés a un centre d’alt rendiment, on comptaran amb espai físic per desenvolupar la seva idea i podran relacionar-se amb altres emprenedors, rebre formació impartida per experts professionals i ser assessorats per tutors individuals.

Una vegada finalitzat el procés de formació i suport, el millor emprenedor del centre de Yuzz UB guanyarà un viatge a Silicon Valley, la meca mundial d’innovació, on se li brindarà accés a fòrums de finançament, assessorament en internacionalització i contacte amb inversors. A la seva tornada, competirà amb els millors projectes nacionals per una dotació econòmica (30.000, 20.000 i 10.000 euros) per accelerar el desenvolupament del seu negoci.

YUZZ, un trampolí d’idees innovadores

YUZZ és un programa dirigit a joves d’entre els 18 i 31 anys que ofereix, durant cinc mesos, suport, formació i assessorament per elaborar plans de negoci basats en idees de base tecnològica. En les seves sis edicions anteriors s’han creat més de 500 empreses i en l’últim any han participat 900 emprenedors amb 710 projectes en 41 centres *YUZZ de tota Espanya.

La col·laboració de més de 60 entitats locals públiques i privades fa possible que CISE, amb el mecenatge de Banc Santander, a través de Santander Universitats, desenvolupi el programa en tot el territori, amb centres de formació propis en cada localitat.

 

Inscriu-te a: Formulario Yuzz

0 comentarios

Dejar un comentario

¿Quieres unirte a la conversación?
Siéntete libre de contribuir

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *