Ja es coneix la seu del YuzzUB 2017

Relacions Laborals serà la seu de la VIII edició del Programa YUZZ Santander.       

  • El Barcelona Institut d’Emprenedoria de la Universitat de Barcelona (BIE) serà l’encarregat de coordinar i fer el seguiment del programa.
  • El programa s’orienta a la promoció del talent de joves amb idees de negoci.

 

L’edifici de Relacions Laborals de la Facultat de Dret serà la seu de la VII edició del Programa YUZZ Santander.  La promoció de l’esperit emprenedor a les universitats està en creixement i Relacions Laborals aposta fort en la matèria.

Els estudiants cada cop mostren més interès en aprendre noves vies de desenvolupament personal i professional. Acollir un programa com el YUZZ permetrà que els alumnes puguin conèixer de primera mà l’evolució dels projectes emprenedors.

El Barcelona Institut d’Emprenedoria (BIE) coordina la tercera edició del Yuzz a la Universitat de Barcelona. L’any 2016 el BIE va atendre gairebé 600 persones amb interès sobre la creació d’empreses. L’objectiu del BIE,  ajudar al desenvolupament de projectes i les capacitats i competències de les persones.

Amb aquesta vocació d’evolució i desenvolupament, el programa del Santander és una oportunitat única perquè els estudiants es formin gratuïtament i adquireixin habilitats professionals i coneixements necessàries per tirar endavant les seves idees.

El programa combina formació presencial en innovació, lideratge, finances, màrqueting o models de negoci, i tutories. Un tutor s’encarregarà d’assessorar-los durant tot el programa. Una vegada finalitzat el procés de formació, els millors estudiants de cadascun dels centres Santander YUZZ viatjaran a Silicon Valley, la meca mundial de la innovació.  Els tres millors projectes de tot el país rebran una dotació econòmica per ajudar-los a engegar el seu negoci: 30.000 € per al primer premi, 20.000 € per al segon i 10.000 € per al tercer, a més a més del premi YUZZ Dona de 20.000 €.

0 comentarios

Dejar un comentario

¿Quieres unirte a la conversación?
Siéntete libre de contribuir

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *