Drops Roof guanyador del Premi YUZZ UB 2017

Un projecte que proporciona una solució innovadora a la gestió de l’aigua en zones amb escassetat i/o difícil accés guanya el premi d’emprenedoria Santander YUZZ de la Universitat de Barcelona.

  • Elisabet González, amb el seu projecte Drops Roof, ha aconseguit una plaça per viatjar a la Silicon Valley, en Sant Francisco, al costat d’altres 51 emprenedors del programa Santander YUZZ que impulsa Banc Santander a través de Santander Universitats, amb la coordinació del CISE i el suport de la Universitat de Barcelona.
  • Natalia Ruiz de Cortázar, promotora de la idea Experientia i Vicenç Pomar i Albert Lloveras, impulsors de Notbook, van resultar finalistes dels premis YUZZ Dona i YUZZ innovació tecnologia disruptiva.

WhatsApp Image 2017-06-27 at 09.35.58Barcelona, 5 de juliol de 2017.- La startup que pretén aportar una nova solució a la gestió de l’aigua en zones amb escassetat o amb difícil accés a aquest ben tan preuat impulsada per Elisabet González ha estat triada com la millor idea del centre YUZZ Universitat de Barcelona i ha obtingut una plaça per viatjar a Silicon Valley al costat dels altres 51 millors joves emprenedors de la VIII edició de Santander YUZZ, el programa d’emprenedoria que promou Banc Santander a través de Santander Universitats i coordina el Centre Internacional Santander Emprendimiento (CISE) amb la col·laboració de la Universitat de Barcelona.

WhatsApp Image 2017-06-27 at 09.37.15El jurat ha seleccionat el projecte d’Elisabet González com el millor del centre YUZZ Universitat de Barcelona, espai en el qual des de fa cinc mesos 28 estudiants han rebut formació, assessorament i mentoring per al desenvolupament dels seus models de negoci. Drops Roof és un projecte que aporta un nou enfocament a la gestió de l’aigua en zones que tenen un difícil accés a aquest recurs, proporcionant als propietaris alternatives sostenibles per al seu proveïment i posterior consum. Una placa captadora d’aigua que s’instal·la en les cobertes dels edificis combina 3 tècniques de captació: pel dia destil·la aigua que pugui contenir qualsevol tipus d’impureses, a la nit capta la rosada i a més té la capacitat de captar l’aigua de pluja, treballant així les 24 h del dia de forma passiva i cobrint totalment la demanda d’aigua de l’habitatge i/o edifici.

WhatsApp Image 2017-06-27 at 09.38.48Experientia, un projecte que aprofita el potencial de les experiències en l’entorn natural per innovar en el tractament de diferents problemes de salut mental impulsat per Natalia Ruiz de Cortázar va ser seleccionat com a finalista per al premi YUZZ Dona que patrocina la Fundació EY, dotat amb 20.000 euros, mentre que Notbook, una startup per a la transformació de les partitures de guitarra escrites a mà a format digital i sonor impulsada per Vicenç Pomar i Albert Lloveras, va resultar finalista en la categoria YUZZ innovació tecnologia disruptiva que impulsa INDRA, dotat amb 3.000 euros i amb suport i assessorament dels professionals de Indraventures.

Oportunitats en Silicon Valley

L’objectiu d’aquesta experiència que ofereix Santander YUZZ als guanyadors de cadascun dels 52 centres de tot el país és inspirar i potenciar als joves emprenedors per accelerar el desenvolupament dels seus startups, brindant-los connexions per a la internacionalització dels seus projectes i la cerca de finançament.

El viatge d’una setmana a Silicon Valley inclou visites a empreses com Google, LinkedIn o Facebook i conferències en prestigioses universitats com Berkeley o Standford. Els 52 YUZZers guanyadors també visitaran el Spain Tech Center (STC) -impulsat per Banc Santander, ICEX i Red.es-, la meta del qual és facilitar la implantació de PIMES de base tecnològica espanyola en un dels entorns més dinàmics i competitius del món.

Després del viatge, els 52 joves assistiran a la final nacional dels premis Santander YUZZ 2017 que se celebra a la Ciutat Grup Santander de Boadilla de la Muntanya. Un jurat integrat per representants de Banc Santander, CISE i entitats col·laboradores seleccionaran als tres millors emprenedors, que rebran 30.000, 20.000 i 10.000 euros per accelerar els seus projectes.

Santander YUZZ promou el talent jove, l’esperit emprenedor i l’impuls d’idees innovadores. En les seves set edicions anteriors s’han creat més de 500 empreses i s’han potenciat els projectes de més de 3500 emprenedors.

WhatsApp Image 2017-06-20 at 10.17.38

0 comentarios

Dejar un comentario

¿Quieres unirte a la conversación?
Siéntete libre de contribuir

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *