Fixed Lover

A Fixed Lovers som amants de les bicis. Ens encanta passejar per la ciutat a ritme de pedal, que ens doni l’aire en la cara, no haver d’esperar, evitar el tràfic, colar-nos per carrers estrets, no pensar a omplir el dipòsit, estar en moviment, fer exercici, elogiar a aquells que tenen un preciós quadre, una bonica fixie o una bici de carretera antiga

Per a nosaltres la bici no és només un mitjà de transport, és una filosofia. Però a la ciutat és complicat tenir-la de companya perquè el fet d’haver de deixar-la suposa moltes vegades un problema.

Així que decidim crear aquest projecte, el projecte Fixed Lover, per poder seguir fent tot allò que ens ve de gust amb la tranquil·litat de saber que existeixen molts llocs (i cada vegada farem que existeixin més) que comparteixen la nostra manera de veure la vida.

Els locals amb el distintiu Fixed Lover a la porta deixen que gaudeixis en els seus establiments amb la companyia de la teva bici, sense necessitat d’haver de deixar-la a casa o al carrer.