Anna Armadà Aguirre – Intèrpret de llengua de signes.
Actualment, treballo per compte propi i també amb l’associació de persones sordes de Granollers i del Vallès Oriental. D’altra banda, també treballo a l’escola 3 Pins de Barcelona (una escola d’integració, amb alumnat sord) com a monitora d’activitats extraescolars juntament amb un esplai per fomentar la unió de l’alumnat sord i oïdor.

Music in your hands és una empresa dedicada a convertir la música, el teatre i el món de l’espectacle en un art accessiblela a través de la interpretació de llengua de signes en el sector musical i artístic.

Busquem respondre a tres necessitats:

  1. Necessitat d’accessibilitat en el sector musical, teatral i d’oci per al col·lectiu de persones sordes
  2. Necessitat d’ocupació en el perfil d’intèrprets de llengua de signes i de persones amb discapacitat auditiva usuàries de la llengua de signes
  3. Necessitat d’igualtats i drets de la llengua de signes en el territori català i español (ja que la llengua de signes està reconeguda com a llengua oficial)

Com a professional en aquest sector de traducció i interpretació, veig una gran manca d’ocupació i de necessitat d’enfocar projectes i motivar a professionals en el meu sector. Aprofitant un moment social en el que cada cop som més joves polivalents i amb ganes d’aportar idees i experiències, em veig responsable de destacar el meu perfil professional i al col·lectiu de persones que represento perquè hi hà una gran necessitat.

Nosaltres elaborem videoclips amb la incorporació de la llengua de signes i participem en concerts interpretant el contingut textual a la llengua de signes. En col·laboració amb l’empresa TOTSONA, amb la Dàmaris Gelabert en

Projectes UB de l'Anna Armada - Music in your hands

Interpretació en directe en un concert de música Gospel del grup Gospel Sunion i Gospel Tic, amb la participació d’una cantant nord americana internacional Mònica Green i la participació de David García (finalista de La Voz Kids), a la sala Barts (Barcelona).