Ski Time és una empresa de formació i promoció d’esquí alpí.

Ofereix serveis de formació a clubs, reparació de material i utilitza les noves tecnologies per fer arribar aquest esport a tot arreu. El servei es va llençar durant la temporada 2014-2015, establint-se com el primer campus virtual de neu, un pioner en el sector.

Els cursos de  Ski Time donen resposta a la necessitat de molts usuaris de tenir una formació tècnica i complerta abans de ficar-se a la neu. Permet doncs, que els esquiadors aprenguin quan i com vulguin.

La motivació del projecte és poder establir una empresa que marqui una tendència en el sector, on es patent la poca aplicació de les noves tecnologies. En l’àmbit personal, el desig de superació, de donar feina i de poder viure amb el que coneixes i més gaudeixes, és la prioritat. Transmetre passió, amb seny i voluntat d’un mateix.

Gerard Rosell va començar a esquiar als 3 anys al Pirineu Lleidatà, Espot Esquí i Port Ainé i alguna que altre visita als Alps. Amb els anys es va titular com a tècnic esportiu d’esquí Alpí 2. Ara es dedica professionalment a l’ensenyament de l’esquí i al seu projecte de Ski Time.