Vivim en un món cada vegada més pendent de les pantalles, i on la imatge juga un paper clau com mai abans ho havia fet. Mai ha estat tan fàcil veure un vídeo, compartir-ho, comentar-ho, etc. I això porta com a conseqüència que cada vegada s’exigeixi més qualitat, més creativitat, més enginy… Un repte per cada projecte, que ens encanta encarar.

La passió per l’audiovisual, en totes les seves formes, en totes les seves finalitats em va fer iniciar-e en aquest projecte. Vilcávaro és una distribuïdora de curtmetratges i videoclips. A més a més, ens dediquem a la realització i producció audiovisual, tant en produccions de ficció com a publicitat: espots, vídeos corporatius…

El nostre objectiu és poder treballar en la promoció d’empreses i projectes a través de la realització de peces audiovisuals, ja siguin espots, vídeos corporatius o anuncis. Volem centrar-nos en empreses noves, que siguin atrevides a l’hora de promocionar-se i busquin una manera divertida, diferent, nova i creativa d’apropar-se al seu públic potencial.

Per altra banda, la distribució és un servei ofert a empreses o professionals de l’audiovisual que tinguin produïts curtmetratges o videoclips i que vulguin entrar en festivals de tot el món. Oferim preus molt competitius i resultats de primer nivell, per treure el màxim profit al circuit de festivals.